Volwassenen
Theatergroep

VLEUTERWEIDE

Regelmatig kregen we de vraag: wanneer begint de toneelgroep voor volwassenen? Die hadden we inderdaad nog niet! Dit seizoen starten we ermee! Tekstinterpretatie, improvisatie, samenspel en stemgebruik. Alles komt aan bod. Voor iedereen die als kind hield van optreden tussen de schuifdeuren en die daar nog steeds van houdt: kom bij ons spelen. We starten met een proefles in oktober en geven daarna 10 lessen tot einde van het jaar. En als iedereen enthousiast is, gaan we in januari door.  Dus meld je aan. ‘All the world is a stage’ 

LEEFTIJD:  18 jaar en ouder
TYPE: productiegroep
WANNEER:  dinsdagavond 
PRODUCTIE: voorstelling 
TIJD:  20:00-22:00 uur
WAT:  10 lessen
WAAR:  CultuurCampus, Burchtpoort 5 Vleuterweide
KOSTEN:  € 145,-

 

PROEFLES 5 oktober 2021

Planning:

5 (proefles), 12, 26 oktober 2021
2, 9, 16, 23, 30 november 2021
7, 14, 21 december 2021

DOCENT

Erik

 

Mijn naam is Erik Goetjaer en ik ben afgestudeerd acteur. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar regisseur en heb ik prachtige producties mogen regisseren voor zowel volwassenen als kinderen. Vanuit het regisseren rolde ik in het docentenvak en geef ik zowel lessen als workshops aan amateurs en professionals. 

Voor mij is het heel belangrijk dat mijn toneelspelers zich helemaal inleven in de rol. Het publiek moet gaan geloven dat de figuur op het toneel een echte koning, keizer of burgemeester is. Daarnaast zijn een mooi decor, speciale kleding en het prachtig theaterlicht ook heel belangrijk. Dat maakt het af. Maar het spel van de toneelspeler staat centraal. Ik wil er samen met de kinderen het beste uithalen. Want wat is er mooier dan met respect vóór elkaar en plezier mét elkaar op te treden voor een enthousiast publiek.