9 tot 12 jaar

Bibliotheek
LEIDSCHE RIJN CENTRUM

We gaan ook volgend jaar toneellessen geven in Leidsche Rijn Centrum, bij de bibliotheek. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Zij zetten met een ervaren dramadocent de eerste stappen in de theaterwereld. De kinderen ervaren vooral het plezier van samen toneelspelen. Ze leren ook spelenderwijs meer te laten zien van zichzelf: hoe klink ik, hoe beweeg ik op het toneel en hoe maken we samen een toneelstuk.

Want toneelspelen is leuk en ook best spannend!

De kinderen gaan tijdens de laatste les een presentatie geven voor de ouders. Op deze manier krijgen zij ervaring met het spelen voor publiek. En voor ouders, familie en vrienden is het leuk om te zien wat ze hebben geleerd. 

Voor wie is deze groep geschikt?

De groep is bedoeld voor kinderen die op feestjes altijd alle aandacht krijgen met een optreden tussen de schuifdeuren. Maar ook voor kinderen die verlegen zijn en het bijvoorbeeld moeilijk vinden om voor de klas een spreekbeurt te houden. Voor al deze kinderen is toneelspelen een hele leuke en leerzame hobby. Want je leert hoe je het publiek kunt vermaken, maar ook hoe je stevig en vol vertrouwen voor een groep kan staan.

Sesar biedt altijd een veilige ‘speel’omgeving en geeft persoonlijke aandacht aan ieder kind.

Bij Sesar speelt iedereen een rol! 

Zin om mee te doen? Stuur een mail om je aan te melden voor de proefles op woensdag 19 mei 2021 naar: sesartoneel@gmail.com

Wie: 9 tot 12 jaar 
Type: lesgroep
Tijd:  woensdag van 16:45 tot 17:45 uur
Wat:  12 lessen
Waar:  Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Kosten:  € 40,- (€5 korting voor leden van bibliotheek Utrecht). Na de (gratis) proefles geven de kinderen aan of ze door willen met de lessen

PROEFLES woensdag 19 mei 2021

Planning:
19 (proefles), 26 mei 2021
2, 9, 16, 23 juni 2021
In de les van woensdag 23 juni 2021 geeft de groep een voorstelling voor ouders, broers en zussen. Zo kunnen de kinderen laten zien wat ze hebben geleerd en oefenen ze met optreden voor publiek.

DOCENT

MARIT

vierkante foto

“Mijn naam is Marit Golstein en ik ben speldocent. In 2018 ben ik afgestudeerd als theatermaker aan de HKU. Sindsdien ben ik volop aan de slag binnen het theatervak als theaterdocent, regisseur en speler en maak ik eigen voorstellingen met onder andere mijn collectief Maer Theatermakers. Binnen mijn lessen wil ik vol positieve energie werken. Ik wil mijn eigen passie doorgeven aan mijn leerlingen en ze zelf actief mee laten denken. Zelf wil ik alle theaterstijlen uitproberen, maar musical zal altijd mijn kern genre blijven. ”Fouten maken mag, graag zelfs, want zo leer je”.