PI 6 tot 9 jaar

We starten op vrijdag 17 januari 2020 met een nieuwe toneelgroep: Pi. Deze groep is voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Zij zetten onder leiding van een ervaren dramadocent spelenderwijs de eerste stappen in de theaterwereld, maar ervaren vooral ook het plezier en de durf van het toneelspelen. De kinderen gaan twee keer optreden: halverwege de lesperiode en aan het einde. Op deze manier krijgen zij ervaring met het spelen voor publiek. En voor ouders, familie en vrienden is het leuk om te zien wat ze hebben geleerd. 

Zin om mee te doen? Stuur een mail voor een proefles: sesartoneel@gmail.com  

WIE:  6 tot 9 jaar
TYPE: lesgroep
WANEER:  vrijdagmiddag
TIJD:  16:00 tot 17:00
WAT:  12 lessen
WAAR:  CultuurCampus, Burchtpoort 5 Vleuterweide
KOSTEN:  € 80,-

PROEFLES 17 JANUARI

Planning:

17, 24, 31 januari
7, 14 februari
6, 13, 20, 27 maart
3, 17, 24 april

 In de les van 24 april wordt er een presentatie gegeven voor ouders, broers en zussen.
DOCENT

TESSY

Mijn naam is Tessy Jansen. Ik ben afgestudeerd aan de Akademie voor Ekspressie door Woord en Gebaar en geef al meer dan 25 jaar dramales aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ook regisseer ik voorstellingen op scholen en amateurverenigingen (oa toneelgroep West-End in Zeist en het Schellinkje in Houten)

Op dit moment werk ik op twee basisscholen als vaste dramadocent (Franciscusschool Woerden en de Morgenster in Geldermalsen) en op De Kleine Vliegenier als ZZP-er.
Belangrijk in mijn lessen is natuurlijk spelplezier, maar ook samenwerken, respect voor elkaar, jezelf kunnen zijn en van elkaar willen leren. Ook werk ik veel met beweging, zodat je je vrijer durft te bewegen en emoties leert uit te drukken met je hele lichaam.