Ga naar de inhoud

Informatie voorstellingen

Welke voorstellingen spelen we?

 

‘Ettertjes te koop’ 
Dirk: Luister… wat vinden jullie hiervan? “Te koop aangeboden: Twee Ettertjes. Voor de hoogste bieder”.

Moeder: Nee, dat is niet goed. Dan zijn we ze over een jaar nog niet kwijt.
Vader: Oké, wacht dan maar eten. Wat vinden jullie dan hiervan: “Te koop aangeboden: Twee vervelende kinderen. Twee halen, één betalen”.
Dirk: Nee joh, hou op zeg. Daar trapt geen mens in.
Moeder: Mmh… eens denken. Ja… ik heb het: “Te koop aangeboden: twee spontane kinderen die nog veel moeten en willen leren”.
 
Daan en Donny verdienen een lesje, vindt broer Dirk. Hun ouders zijn het daar dubbel en dwars mee eens. Maar hoe kunnen ze die hen het beste leren? Het antwoord blijkt op Marktplaats, waar meneren Bulk, Bulk en Bulk al voor ze klaar staan.
 
“Ettertjes te Koop” is een humoristische en maffe voorstelling over spontane kinderen die nog veel moeten en willen leren. Gespeeld door groep Alfa.
 
Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.
 
‘Rare vogels’
Moord op de Schone Maagd. Zo heet het toneelstuk dat de fazant Roberto en zijn vrienden overal in het land spelen; een spannend verhaal vol liefde en bloed. Directeur van het toneelgezelschap is de buldog Socrates. Terwijl ze elke dag optreden, maken de dieren een avontuurlijke tocht naar een grote, oude villa, waar ze de winter zullen doorbrengen. Alles lijkt prachtig, geen vuiltje aan de lucht. Maar… Waarom wordt Socrates steeds zo zenuwachtig als een van de spelers iets te lang bij de groep wegblijft? En wat is er voor vreemds aan de hand met de bewoners van de villa?
 
Rare Vogels is een spannende en met vlagen humoristische jeugdthriller gepresenteerd door de Betagroep van Sesar Toneel. Met prachtige maskers komen de dieren tot leven en nemen je mee naar een schimmige wereld.
 
Zondag 22 mei: 10:30 & 13:30 uur.
 
‘Odysseus’
Odysseus heeft de Trojaanse oorlog gewonnen en wil zo snel mogelijk naar huis, naar Ithaca waar zijn vrouw en kind op hem wachten. Maar de god Poseidon is boos op Odysseus en zorgt ervoor dat er monsters, stormen en heksen op zijn pad komen. De godin Athene probeert hem zoveel mogelijk te helpen. Hoe loopt dit af? Zal hij ooit weer op zijn geliefde eiland Ithaca aankomen? En zijn vrouw en kind in de armen sluiten?
 
Een verhaal over de strijd en uitdagingen van de Griekse Held Odysseus. Lukt het hem om alle beproevingen op zee te trotseren en weer veilig thuis te komen? Vaar mee met dit avontuurlijke en meeslepende verhaal. 
 
Zaterdag 21 mei: 14:00 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.
 
‘Romeo & Julia’

Een voorstelling over verboden liefde en de strijd tussen twee families. Laat je meevoeren door het wereldberoemde liefdesverhaal van Shakespeare. 

Zaterdag 21 mei: 19:30 uur. Zondag 22 mei: 16:00 uur.

‘Orestes en Elektra’
Hoe kan het zo ver komen dat Elektra, haar broer Orestes en hun moeder Klytaimnestra, hun eigen familie vermoorden? Bij Elektra thuis is het oorlog. Elektra mist haar broer. Hij moest vluchten toen Klytaimnestra hun vader vermoordde. Samen met haar nieuwe man regeert Klytaimnestra nu met ijzeren vuist het land. Elektra haat haar moeder. Al jaren verlangt ze naar de dag dat Orestes terugkomt, om haar moeder te vermoorden en zo haar en het land te bevrijden. Haar broer komt, maar begint te twijfelen aan zijn missie als hij het verhaal van zijn moeders kant hoort. 

Een nieuwe bewerking van de beroemde Griekse tragedie ‘Elektra’. Een meeslepende voorstelling met een flinke dosis drama.

Zaterdag 21 mei: 14:00 uur & 19:30 uur.

Bestel via deze link je kaartje voor 1 van onderstaande voorstellingen op 21 en 22 mei 2022