Ga naar de inhoud

KERST WORKSHOPS

Kerst Workshops

Helaas kunnen onze kerstworkshops op 21 en 22 december i.v.m. de landelijke maatregelen niet doorgaan.

Als je je hebt ingeschreven ontvang je je geld terug.

*********

In de kerstvakantie organiseren we 3 leuke kerstworkshops voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Doe je mee? Alle workshops vinden plaats in buurtcentrum Hoge Weide, Laurierweg 104, 3541 BA Utrecht

Maandag 21 december van 10:00 tot 14:00 uur: Voorstelling maken (9 tot en met 13 jaar)

Docenten Jolien en Lizet geven jullie op deze dag meerdere workshops. Jullie  kunnen daarna zelf een voorstelling maken in kleine groepen. De workshops gaan onder andere over improvisatie, basishouding en stem, welke soorten theater zijn er, en nog veel meer. Na deze workshops gaan jullie zelf aan de slag om een voorstelling te maken. Jolien en Lizet coachen jullie hierbij. De workshops zijn van 10.00 tot 13.30 uur. Van 13.30 tot 14.00 laten jullie de voorstellingen aan ons zien!

Lijkt het jou leuk om in sneltreinvaart veel te leren over theater en toneel? Wil je leren om zelf een voorstelling te maken? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Kosten:  Leden van Sesar: € 10 en niet-leden € 15. 

Dinsdag 22 december 10:00-12:00 uur: Workshop ‘de magische kerstelf’ (4 tot 6 jaar)

“Oh nee… de kerstman is ziek! Hoe moeten de kinderen dit jaar hun kerstcadeautjes krijgen? De kinderen  gaan samen bedenken hoe ze het kerstfeest kunnen redden.  Gelukkig schiet het magische elfje van de kerstman hen te hulp!”

Tijdens deze speciale kerstworkshop spelen we leuke toneelspelletjes en maken we een klein toneelstuk. De workshop wordt gegeven door Sydney en Kirsten. Wil je meedoen, schrijf je dan in via onderstaand formulier.

Kosten:  Leden van Sesar € 7,50 en niet-leden € 10

Dinsdag 22 december vanaf 13:00 -16:00 uur: Workshop ‘de kerst wensmachine’  (6 tot 9 jaar)

“Een uitvinder heeft een nieuwe machine bedacht die ieders kerstwensen kan laten uitkomen! Of toch niet alle wensen? Over een dorpje dat erachter komt waar Kerstmis echt om draait.” 
 

Tijdens deze speciale kerstworkshop spelen we leuke toneelspelletjes en maken we een klein toneelstuk. De workshop wordt gegeven door Sydney en Kirsten.

 

Kosten:  Leden van Sesar: € 10 en voor niet-leden € 15