Kleuters 4 tot 6 jaar

We starten op zaterdag 12 septembermet een kleutergroep. Deze groep is voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Zij zetten onder leiding van een ervaren dramadocent spelenderwijs de eerste stappen in de theaterwereld, maar ervaren vooral ook het plezier en de durf van het toneelspelen.  

WIE: 4 tot 6 jaar
WANEER:
  zaterdagochtend
TIJD:  11:00-12:00
WAT:  12 lessen
WAAR:  CultuurCampus, Burchtpoort 5 Vleuterweide
KOSTEN:  € 80,-

Planning:

Later starten is mogelijk!

12 (proefles), 19 (proefles), 26 september 2020
3, 10, 31 oktober
7, 14, 21, 28 november
5, 12  december

De lesreeks wordt afgesloten met een korte voorstelling in de laatste les

DOCENT

Sydney

Ik ben Sydney Kuipers. Van kinds af aan ben ik al bezig met theater en musical. Ik ben op mijn 7e gestart met musicallessen en heb in verschillende
amateurproducties gespeeld. Ik ben afgestudeerd aan het Mediacollege in
Amsterdam als audiovisueel specialist, wat betekent dat ik filmmaker ben. Als filmmaker moet je ook weten hoe mensen acteren, dus dat heb ik daar ook zeker geleerd. Doordat ik zelf altijd al met theater bezig ben geweest, weet ik hoe het is om leuke oefeningen te doen en toneelstukken te maken en te bedenken. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een leerzame maar speelse manier kennismaken met theater, en dat ze altijd zichzelf kunnen zijn maar ook lekker gek durven te zijn. Ik zal vooral spelenderwijs werken aan je inleven in emoties en gebruik maken van de ruimte.

DOCENT

Tessa

Mijn naam is Tessa. Van kleins af aan speel ik al toneel en ik kan niet wachten om nu anderen te leren spelen. Daarom ben ik sinds kort begonnen aan de opleiding tot docent theater. 
Ik vind het geweldig om verhalen te maken op alle mogelijke manieren. In tekst, met video, fotografie of muziek. Tijdens mijn studie journalistiek kon ik me hier verder in ontwikkelen, maar theater bleef me trekken. Ik vind het leuk om spelenderwijs op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Theater combineren met andere kunstvormen of misschien met het publiek ter plekke iets maken. In het theater mag en kan alles. Niets is te gek. Ik vind het dan ook leuk om kinderen en volwassenen zelf met ideeën te laten komen en zo samen op ontdekkingstocht te gaan.